Hudsjukdomar
Huden är kroppens största organ och spelar en avgörande roll för vår hälsa och välbefinnande. Här kan läsa om olika hudsjukdomar, deras symptom och behandlingsalternativ. Genom att konsultera kvalificerad medicinsk hjälp och följa råd om hudvård kan man hålla huden frisk och skyddad mot skador och sjukdomar.
Hudsjukdomar
Artiklar
Hudallergier
Irriterad hud kan orsakas av en mängd olika faktorer. När allergen utlöser ett immunsystemsvar i huden anses det utgöra ett allergiskt hudtillstånd.
Rosacea
Rosacea (acne rosacea), är en kronisk hudsjukdom som kännetecknas av rodnad, utslag och ibland knottror på ansiktet.
Psoriasis
Psoriasis är en kronisk sjukdom som påverkar huden och ibland även lederna. Det är en vanlig hudåkomma som drabbar människor runt om i världen.
Hudförändringar och fläckar
Huden, vårt största organ, är inte bara en skyddande barriär mot omvärlden utan också en plats där många olika typer av förändringar kan uppstå.
Akne
Akne är vanligt och kan påverka människor i alla åldrar. Det kan vara ett kosmetiskt bekymmer och påverka ens självförtroende och välbefinnande.
Födelsemärken
De flesta bär födelsemärken på sin hud. Dessa små, pigmenterade fläckar kan vara av olika storlekar, former och färger och är oftast ofarliga.

Få rätt hjälp - kontakta våra hudläkare idag

Våra hudläkare står redo att hjälpa dig med ditt hudproblem. Skapa ett ärende genom att svara på några frågor, ladda upp tre bilder . Du får svar inom 24 timmar och ingen remiss krävs.
Sök vård
från 250 kronor